TANDEM

Ce este un saltul in tandem? Un salt in tandem este o experienta care se adreseaza celor ce nu detin licenta de parasutist , fiind un salt pe care il puteti efectua fixat de un instructor experimentat. Cu toate ca puteti avea posibilitatea de a pilota parasuta, instructorul ramâne în control în orice moment. Dupa un briefing aprofundat cu o durata de aproximativ 30 minute, saltul se face de la aproximativ 3000 de metri si include o cadere libera de 30 secunde înainte ca instructorul Dvs. sa deschida parasuta.

Saltul in Tandem este cea mai buna si cea mai usoara cale pentru a avea un prim contact cu parasutismul, oferind siguranta totala si in acleasi timp senzatia completa a unui salt solo.

Initierea dumneavoastra în lumea parasutismului începe cu un Salt in Tandem. La fel cum un student începe prin a se initia in zbor cu un instructor înainte de preluarea comenzilor aeronavei, asa si Dvs. veti începe prin a sari împreuna cu un experimentat Instructor Tandem.

Filmare / fotografii serviciu optional.

Împarte distractia cu prietenii si familia si retraieste primul salt, de fiecare data când privesti fotografiile inedite din timpul saltului . Cameramanii nostri sunt profesionisti in arta fotografica si cea a filmarii, iar cu ajutorul camerelor montate pe casti, vor fi in cadere libera lânga dvs. pentru a filma si fotografia momentul unic al caderii libere . Dupa aterizare, in doar 30 de minute, vei putea intra in posesia CD/DVD-ului tau, sau vei primi filmarea si pozele pe e-mail . Satisfactie garantata!

 

Diete si cure de slabire
Informatiile legate de diete sunt extrem de diversificate si in acelasi timp contradictorii. Kudika te ajuta sa navighezi prin nebuloasa dietelor si informatiilor legate de alimentatie sanatoasa, sport si slabire. . ...
Invata germana gratuit
Prin acest site, ne-am propus sa venim in ajutorul celor care doresc sa invete limba germana, cu multe sfaturi, explicatii si exemple din limba germana. ...