STATIC LINE

Ce este Static Line? Static Line reprezinta saltul cu parasuta cu deschidere automata si este un sistem de formare care te duce de la primul salt pana la licentierea ta ca parasutist. Nu ai nevoie de nici o experienta anterioara in a efectua acest tip de formare. Static Line, sau saltul automat este folosit în scopul de a obtine siguranta ca o parasuta este deschisa imediat dupa iesirea din aeronava, indiferent de actiunile întreprinse sau luate de parasutist. Cu toate acestea, parasutistul trebuie sa adopte si sa mentina o pozitie adecvata pe parcursul întregului proces de deschidere, pentru a minimaliza posibilitatea unui incident.

La instruirea teoretica ce se va face la sol , vor fi predate tehnicile de parasire a aeronavei si aerodinamica corpurilor in cadere libera, ceea ce inseamna deprinderea unei pozitii stabile , aerodinamica si tehnica de pilotare a parasutei, cu alte cuvinte veti invata sa orientati o parasuta si sa aterizati în deplina siguranta.

Abilitatile fizice vor fi evaluate pe parcursul zilelor de pregatire teoretica, care se vor încheia cu un test scris. In ziua urmatoare , veti putea efectua primul Dvs. salt cu parasuta, de la inaltimea de 1200 metri, iar parasuta Dvs. va fi deschisa automat, printr-o comanda automata atasata de aeronava.

Pentru dezvoltarea abilitatilor, precum si pentru a inregistra un progres gradual spre salturile in cadere libera, cresterile de altitudine se vor face în etape, pâna la atingerea inaltimii de 3000 de metri.

Minimul de salturi necesare pentru a obtine o licenta de parasutist este de 25. Aceasta licenta este 'pasaportul' Dvs. de zbor, care va va permite executarea salturilor pe aproape orice aerodrom din lume.

 

 

Diete si cure de slabire
Informatiile legate de diete sunt extrem de diversificate si in acelasi timp contradictorii. Kudika te ajuta sa navighezi prin nebuloasa dietelor si informatiilor legate de alimentatie sanatoasa, sport si slabire. . ...
Invata germana gratuit
Prin acest site, ne-am propus sa venim in ajutorul celor care doresc sa invete limba germana, cu multe sfaturi, explicatii si exemple din limba germana. ...